Rezervacija ulaznica

Prijave na radionice i rezervacije ulaznica zaprimaju se zasebno, i u slučaju kada se radionica održava u sklopu predstave.

Ulaz na sve predstave je slobodan, osim za predstavu *Neobična priča, a rezervacija ulaznica je obavezna. Rezervacije za sve predstave osim *Neobična priča šalju se putem obrasca.

*Cijena ulaznice za predstavu Neobična priča: 20,00 kuna

Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo, te online na mojekarte.hr. Na dan izvedbe, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvara se sat vremena prije početka programa.  Prijave na radionice

  Prijave na radionice i rezervacije ulaznica zaprimaju se zasebno, i u slučaju kada se radionica održava u sklopu predstave.

  Zbog ograničenog broja djece sudionika/ca radionica, obavezna je prijava putem prijavnog obrasca.

  Cijena svake radionice: 50 kn


   Podaci za račun:   Obavezna je prijava i uplata cijelog iznosa na račun Udruge HR7224020061100654822 pri Erste&Steiermärkische bank s naznakom "ime radionice" te je nužno navesti ime i prezime osobe koja dolazi na radionicu.

   Ostali upiti
    Financijska potpora